Det ska vara tryggt och enkelt att välja digitala läromedel

Med Gleerups digitala läromedel får du och dina elever tillgång till ett ständigt aktuellt innehåll av hög kvalitet. Allt samlat i en homogen lärmiljö med smarta funktioner som hjälper varje elev att utveckla förmågor utifrån just sina förutsättningar och behov. Välj själv om du vill jobba digitalt i ett enda ämne, om ni är flera lärare som vill arbeta tillsammans eller om hela skolan vill gå över till digitala läromedel. Stöd och support ingår alltid. 

Några 

Självklart kan du som enskild lärare jobba med heltäckande digitala läromedel i enbart ett eller ett par ämnen. Gleerups supportavdelning finns här för dig om du behöver hjälp på vägen.


Läs mer och beställ här eller via din återförsäljare.
  

Årskurs 1-3 Årskurs 4-6Årskurs 7-9 Gymnasiet

 


Flera 

Det finns många fördelar om ni är flera lärare som väljer digitala läromedel i ett antal ämnen. En gemensam lärmiljö och smarta funktioner underlättar för både lärare och elever. Utbildning på skolan ingår.

Läs mer och kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.
 

Årskurs 1-3 Årskurs 4-6Årskurs 7-9 Gymnasiet

Alla

Att låta hela skolan arbeta med digitala läromedel i alla ämnen ger många fördelar. Med en gemensam lärmiljö ökar likvärdigheten. Ni får stora möjligheter till kollegialt samarbete samt smarta pedagogiska mervärden.

Unik tillgång till:

  • Läromedel i alla ämnen
  • Gemensam lärmiljö
  • Stöd hela vägen
  • Kompetensutveckling
  • Integrationsmöjligheter
     

Läs mer om alla fördelar

Stora möjligheter med Gleerups digitala läromedel!

Upptäck alla smarta funktioner som hjälper till att inhämta kunskap och utveckla förmågor utifrån varje elev.

Alltid aktuellt innehåll i Gleerups digitala läromedel

Ständigt aktuellt

Med Gleerups digitala läromedel får ni ett ständigt aktuellt innehåll av hög kvalitet som täcker de flesta ämnen och kurser i grundskolan och gymnasiet.

Läs mer

Gleerups digitala läromedel stimulerar och utmanar varje elev

Stimulerar varje elev

Gleerups digitala läromedel stimulerar och utmanar varje elev. Mängder av tester och övningar gör det lätt för eleverna att enkelt testa hur mycket de lärt sig.

Läs mer

Gleerups digitala läromedel frigör lärartid och stöttar kollegialt lärande

Frigör lärartid

Gleerups digitala läromedel frigör lärartid och stöttar kollegialt lärande. Fylliga lärarmaterial, planerings- och temabyggare samt  möjlighet att bygga ut läromedlet med eget material stöttar dig som lärare i din vardag.

Läs mer

Gleerups support hjälper dig gärna

Kom snabbt igång!

På Gleerups supportcenter hittar du instruktionsfilmer, guider och annan hjälp  för att komma igång med Gleerups digitala läromedel. Gleerups uppskattade support finns så klart tillgänglig via telefon och e-post.

Till Gleerups supportcenter

Digitala nyheter för grundskolan

Förbättrad översikt, förenklad navigering, nya möjligheter att följa elevaktivitet, förbättrat planeringsverktyg, flera helt helt nya läromedel och några rejält uppdaterade är några av nyheterna detta läsår.

Läs mer om alla nyheter för grundskolan

Digitala nyheter för gymnasiet

Förbättrad översikt, förenklad navigering, nya möjligheter att följa elevaktivitet, förbättrat planeringsverktyg, flera helt helt nya läromedel och några rejält uppdaterade är några av nyheterna till detta läsår.

Läs mer om alla nyheter för gymnasiet

Prova Gleerups digitala läromedel i 30 dagar

Välj stadium så är du snart igång!
 

 

 

 

Fri tillgång till digitala läromedel terminen ut

Digitala läromedel för alla

Alla fördelar på 1 minut 

Ett omfattande kunskapsinnehåll i kombination med den senaste tekniken ger eleven en levande lärupplevelse med nya möjligheter att lära på sitt eget sätt, och för läraren finns en rad nya verktyg.

Begreppa – studiestöd på modersmål

Begreppa – studiestöd på modersmål

Undervisar du nyanlända elever? Med Begreppaguider (fd studiestöd på modersmål) från ILT Inläsningstjänst, integrerat direkt i Gleerups digitala läromedel får dina nyanlända elever större möjligheter att nå målen. Med en enkel inloggning kan dina elever arbeta i samma läromedel på sitt modersmål. 

Här hittar du läromedel som innehåller begreppaguider

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna till er skola och visar mer av Gleerups digitala läromedel och hjälper er att komma igång med ett test så att lärare och elever på hela skolan kan prova Gleerups digitala läromedel.
 

Kontakta någon av Gleerups säljare