Idrott och hälsa 4-6 digitalt läromedel

Gleerups Idrott och hälsa 4–6 är ett heltäckande digitalt läromedel i idrott och hälsa, utformat efter Lgr 11 och uppbyggt utifrån det centrala innehållet.

PROVA GRATIS

Idrott och hälsa 4-6 digitalt läromedel

Aktuellt innehåll med hög kvalitet

Med Gleerups Idrott och hälsa får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Eleverna får bra förutsättningar att utveckla sin rörelseförmåga, sina kunskaper och färdigheter inom orientering, simning, livräddning och dans. Gleerups idrott och hälsa ger också eleverna kunskaper om hur de vistas ansvarsfullt och säkert i naturen och uppmuntrar också till samtal om hälsa på olika sätt.

Interaktivt och multimodalt

Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Varje avsnitt inleds med en inspirationsfilm med tillhörande diskussionsfråga som uppmuntrar till diskussion. Utöver inspirationsfilmerna finns också pedagogiska instruktionsfilmer och filmade teorigenomgångar som ger eleverna grundläggande eller djupare förståelse för innehållet i respektive avsnitt. Det finns även filmer med tips på och instruktioner till rörelser inom olika moment.

Tester och övningar

Till varje avsnitt finns interaktiva, självrättande övningarmed frågor kring begrepp och faktakunskaper. I resultatvisningen kan du enkelt följa upp resultaten av de övningar som varje elev gör. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Lärarstöd

Gleerups Idrott och hälsa innehåller ett fylligt lärarmaterial med tips och förslag på lektionsplanering och bedömning, stöd för undervisningen och övningsuppgifter.

Personlig lärupplevelse

Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Ordförklaringar finns som en naturlig del i läromedlet. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibelt planeringsverktyg

Du som lärare kan enkelt skapa planeringar direkt i dina digitala läromedel genom att kombinera innehåll från ett eller flera läromedel med länkar till eget och externt material. Du kan dela dina planeringar till både elever och kollegor, vilket ger stora möjligheter till individualisering.

Vill din skola börja använda digitala läromedel? Kontakta någon av Gleeerups säljare så hjälper vi er!

Ta nästa steg – vi hjälper er på vägen!

Vill ni ta ett helhetsgrepp kring digitala läromedel på din skola eller kommun? Boka in en genomgång av era behov så hittar vi en lösning som passar!

Kontakta någon av Gleerups säljare